Известие

Collapse
No announcement yet.

благодаря на колегите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• благодаря на колегите

колеги аз от както съм си взел моята кола никога не съм имал АБС, верно е че дисковете ми са мноооого заминали почти до вентилацията са вече ама според мен не може да е от тях колкото и да си напрягам мозъка не ми хрумва начин да е от тях ...
    Та светнете ме ако може каде да търся проблема....
    sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
    Suzuki GSXR 750 W настоящ
    Kawasaki KZ 440A вече бивш

имаш абс компютър , абс помпа и 4 датчика
    Volvo S80 2.0 T5 180hp
    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

абе маи пробллема е че където и да съм гледал не съм открил въпросните датчици, от цялата работа видях само един висящ кабел до спирачния маркуч на предна дясна гума дето си виси хей така....
      от скоро я имам тази кола и не само за сефте купувам кола и не съм изобщо запознат, по принцип карам само мотори ама беше крайно време и за кола вече, пратете ми някаква схема на тези истории да знам какво и къде да търся

Comment

: - )

а сигурен ли си че имаш ABS. щото този един кабел е за износването на накладките
        Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

и ако това на снмката е твоята кола вземи една сопа и иди на гости на този дето ти я е продал
          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

ех ако знаех....

според мен би трябвало да има защото колата е края на 96 г. и като я купувах си беше казано че е с АБС в краийна сметка както казах сега за сефте купувам кол;а и изобщо не съм запознат
            имам ч от 7-ми декември тази кола и до сега съм правил доста по различни неща по нея ама вече се появиха и някой доста нежелани проблеи( не че има желани де) нямам идея в интерес на истината дали има или не
            но смятам че като гледаме годината би трябвало да има

Comment

моята си е

защо да вземам сопа??

Comment

1. вдигаш капака и гледаш дали имаш малко серво на спирачките и втора хидравлична помпа или само голямо серво, ако е второто значи нямаш ABS.
                2. може и да не съм довидял ама калниците на твоята кола са от стария фейс лифт. Виж на колегата WhitePower как изглеждат предните калници. А и ако е края на 96 година колата няма как да е 2.0TS. Тогава вече всички са 2.0ТS 16V. Проверката е елементарна. Вкарваш си VIN кога и ще ти излязат всички подробности
                Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Ами и аз имам алфа преди фейса и знам точно как изглежда, а именно точно както твоята. Така като ти гледам снимката колата ти 100% е преди 95година. Предполагам е 94г.

Което пак не означава, че нямаш АБС...Но според мен нямаш, което пък по мое мнение е даже хубаво...Обаче е много кофти, че така са те метнали с годината... Хвърли някоя снимка на двигателя, но ако съдим от снимката ще си е 2.0 8V верига Ще чакаме да дадеш инфо за да разберем развръзката... Малко снимки...
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                  exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                  ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                  ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                  by RUBIG service

Comment

re

колеги колата ми е 2.0 TS 16V с верига е и в интерес на истината като погледнах под капака на резервоара там си пише 94 явно определено са ме метанли за годината ама да ви кажа честно не се опплаквам защото то и парите и бяха мн готини
                    взех я за 1900лева от заложна къща в пловдив
                    възможно е и собственика на къщата да са го метнали човека няма вина де:

все тая малко съм разочарован но какво да се прави все пак си е далавера според мене

Comment

колеги колата ми е 2.0 TS 16V с верига е
                      16 v и верига се изключват взаимно при този модел
                      75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                      155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                      FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                      Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

re

не знам колега мн съм бос тепърва започвам да се уча знам че е 16 клапана знам и че е 2.0 от там на татък всичко ми е мъгла
                        нямам снимки на двигателя за момента инацхе с удоволствие бих качил
                        но утре и това ще стане

Comment

Пусни номера на рамата (ZAR....) и ще си излезе всичко.
                          75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                          155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                          FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                          Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Няма какво да пуска. Щом е с верига е 8клапанов двигателя 143коня. А купето се вижда, че е старото. Така че колата е 94г. или по стара. Няма други възможности.

Иначе недей съжалява Взел си я за хубави парички, а и този двигател е много по евтин за обслужване. Само си промени подписа, защото когато колегите ти дават съвет ще мислят, че става въпрос за 97г., което означава много по различен двигател и консумативи и съвети...

Видях, че и за свещи пита. На този двигател може да сложиш обикновенни ендополюсни по 4лв. бройката Denso... Аз съм с такива и ела виж дали някой може да ме бие на гонка :P :P Ноу ченс
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                            by RUBIG service

Comment

абе....

то и аз сега съм със шампионки и съм доволен за сега но цхестно казано съм почти 100 процента сигурен че колата ми е 16 клапана утре ще погледна вин-кода за по сигурно мерси за съвета все пак
                              промених подписа

Comment

Working...
                              X